DE CE RECOMANDAM O TABARA DE SCHI PENTRU JUNIORUL TAU

adaugat in: 2020-11-19 autor: Mihai Predeleanu

Iata o afirmatie care doreste sa sublinieze importanta sportului si miscarii in aer liber pentru copii, mai ales in aceste zile in care libertatea de miscare are tendinta sa fie limitata. Intr-o perioada in care suntem acaparati de mediul on-line, ne dorim cu totii ca juniorii  nostrii sa “evadeze” in “lumea reala” si sa se ancoreze in aceasta alternativa atat fizic cat si mental. O tabara de schi la munte creeaza mediul perfect controlat pentru aceasta evadare.

Desigur, titlul acestui articol DE CE RECOMANDAM O TABARA DE SCHI PENTRU JUNIORUL TAU poate fi abordat si ca o intrebare, iar in acest caz raspunsurile pe care speram sa le gasesti intre aceste randuri, ti se vor parea naturale.

In prima faza ,vom descrie acest minunat sport de agrement care este schiul alpin: un sport montan care se desfasoara in aer liber si curat la altitudine intr-un cadru natural de exceptie. Un sport care te obliga sa iti impingi limitele de fiecare data , sa te autodepasesti si totodata sa iti faca placere sa faci asta. Un sport care te face sa descoperi oameni la fel de pasionati ca si tine, de care cu siguranta te vei apropia si vei forma prietenii de lunga durata.

Daca descrierea de mai sus nu te-a acaparat inca, atunci poti oricand sa cauti in diferite forumuri si/sau tutoriale despre schi si cu siguranta acolo vei gasi o sumedenie de afirmatii pro si contra. Noi incercam insa sa te convingem prin argumente plauzibile pe care le-am castigat in peste doua decenii de experienta in lucrul cu copii in aceasta “Mare Aventura a Schiului” dupa cum spunea un erudit profesor de schi , d-nul prof.Ioan Matei.

De-a lungul anilor, in zecile de tabere de schi organizate de echipa TabereJunior din Predeal, am observant atent comportamentele si deprinderile mortice ale miilor de copii ce ne-au trecut pragul. Asfel, am ajuns la concluzia ca in ultimii ani captarea atentiei copiilor precum si posibilitatea lor de a executa diferite exercitii simple de motricitate si coordonare, a devenit din ce in ce mai deficitara si la un numar cat mai mare de participanti in tabere. Logica e simpla: dependenta de device-uri, alimentatia nesanatoasa si exagerata, lipsa sportului de masa in scoli ,a devenit un life style in viata copiilor, iar noi ca si organizatori si parinti in egala masura suntem datori sa schimbam asta!

Asfel, noi stim si incercam sa convingem cat mai multi parinti si copii ca O TABARA DE SCHI este optiunea perfecta si totodata la indemana in zilele noastre, sa iasa din lumea virtuala si sa se alature unei comunitati dedicate si pasionate pentru o cat mai lunga perioada de timp.

Articole

Articole populare

Ce spun clientii nostri

Te-am
convins?

 
 
 
 

Contacteaza-ne acum

Se incarcaSe incarca..

Se incarcaTe rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!